Het was nog even spannend of de wedstrijd op zaterdag 11 december jl. in Almere door zou gaan, maar gelukkig was dit wel het geval. Na twee lange jaren wachten, mochten de teams A en B van Illusion en meerdere solisten, onder strikte regels, deelnemen aan de wedstrijd: Team Illusion eindelijk weer op wedstrijd!

Medailleregen

En wat een genot was het om weer in de grote Topsporthal van Almere te staan! Veel van de solisten van Illusion waren weer van de partij. Ze wisten prachtige optredens neer te zetten en behaalden daarmee mooie resultaten.

Er werden maar liefst 6 gouden, 5 zilveren en 5 bronzen medailles in de wacht gesleept. In het bijzonder was er ook Promotie voor Rosalie van der Kraats met 1 Baton naar de Beginners klasse en Dione van der Greft met 1 Baton naar de Intermediate klasse.

Ook werden er plaatsingspunten voor het NK behaald door:

  • Dione van der Greft, Tara Slaman en Irine Kleiweg met 1 baton,
  • Irine Kleiweg met Super X Strutting
  • Jet Russcher en wederom Irine Kleiweg met Dance Twirl.

Eindelijk weer optredens van Teams A en B

Extra speciaal waren deze dag de optredens van Team A (Senioren) en B (Junioren). Door corona en andere omstandigheden waren zij al twee jaar niet op wedstrijd geweest. Het was dan zeker ook weer spannend om met nieuwe shows in nieuwe samenstellingen de vloer op te gaan. Het gevolg waren de nodige drops, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Ons docententeam is super trots dat deze Teams weer stonden te stralen!