Zaterdag 18 november namen meerdere solisten van onze twirlafdeling Illusion deel aan de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Twirlen 2023.

Alle solisten lieten deze dag sterke routines zien op de onderdelen 1 Baton en Dance Twirl, waarmee zij een plek in de top 15 probeerden te bemachtigen om zo door te gaan naar de Nederlandse Kampioenschappen. Helaas vielen Ester van Harten, Yeliz Aday, Gizem Aday, Madelon van Harten en Julia de Jong net buiten de top 15.

Top 15 plaatsingen

Maar op het onderdeel 1 baton Junior Beginner werd Sophie Vermeulen 6e, Jet Russcher 9e en Daphne Timmermans 11e. En met het onderdeel Dance Twirl wist ook Jet Russcher als 7e bij de Junioren te eindigen en Irine Kleiweg behaalde in de Adult klasse een 1e plaats.
Zij zullen, naast andere solisten die zich direct plaatsten, gaan strijden voor een podiumplaats op de Nederlandse Kampioenschappen Twirlen op 9 en 10 december in Almere.

Interesse in Twirlen?

Ben je ook geïnteresseerd in Twirlen, kijk dan voor meer informatie op onze website www.twirlafdelingillusion.nl. Of wil je misschien een keer langskomen, kom dan gerust eens kijken of meedoen tijdens één van de trainingen op de vrijdagavond. Check de lesroosterpagina voor de juiste tijden.
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Renske Luijendijk via: 06-47956355 of  info@twirlafdelingillusion.nl.