Afgelopen zaterdag 12 maart had onze twirlafdeling Illusion de eerste twirlwedstrijd van het jaar. Dit keer waren de meiden op bezoek in Spijkenisse. Tijdens deze twirlwedstrijden deden bijna al onze solisten mee en stonden ook twee teams van Illusion op de vloer.

Individuele prestaties

Nadine Bok deed deze wedstrijd voor het eerst mee in de klasse Junior met haar 1 Baton routine. Zij wist zich te plaatsen in de Novice klasse. De andere solisten van Illusion hebben inmiddels al meer wedstrijdervaring en zij stonden weer te stralen op de vloer. Er werden dan ook mooie resultaten behaald. Helaas was er geen prijsuitreiking en daarom maakten de trainsters aan het einde van de dag de resultaten bekend.

Irine Kleiweg (1 Baton Adult) en Madelon van Harten (Dance Twirl Adult) behaalden allebei een promotie. Irine promoveert naar de Intermediate en Madelon naar de Beginners.
Op de foto staat het Twirlteam A met Irine middenachter en Madelon rechtsachter.

Bovendien waren er deze dag plaatsingspunten te behalen voor het NK Twirlen. De volgende twirldames hebben een NK-wedstrijdplaats veroverd:

  • Madelon van Harten met 1 Baton (Adult Beginner)
  • Tara Slaman met 2 Baton (Adult Intermediate)
  • Irine Kleiweg met Super X Strut (Adult Beginner)
  • Dione van der Greft met Dance Twirl (Adult Intermediate)

Teamprestatie

Team A en B wisten deze dag een mooie tweede plaats te behalen met hun Superhelden en Bioscoop thema.

Wedstrijdkalender

De eerstvolgende wedstrijd is op 2 april a.s. in Noordwijk. Check de wedstrijdkalender voor een compleet overzicht van alle wedstrijden die voor de twirlers de komende maanden op stapel staan.