Afgelopen zaterdag 2 april mocht onze twirlafdeling Illusion wederom haar kunsten vertonen op een wedstrijd in Noordwijk. In het middagprogramma deden meerdere solisten en twee teams van Illusion mee.

Promoties

Er werden deze dag opnieuw mooie resultaten behaald. Yeliz Aday (1 Baton jeugd) en Tara Slaman (1 Baton Adult) behaalden allebei een promotie naar de volgende klasse: Yeliz naar de Beginner en Tara naar de Intermediate klasse. 


Plaatsingspunten voor NK

Maar daar bleef het niet bij. Meerdere solisten wisten plaatsingspunten voor het NK Twirlen te behalen. Dit was het geval voor Sophie Vermeulen (Jeugd Beginner), Tara Slaman (Adult Beginner) en Madelon van Harten (Adult Beginner) met 1 baton, Hanneke Heemskerk (Senior Beginner), Madelon van Harten (Adult Beginner) en Irine Kleiweg (Adult Beginner) met Solo Dance Twirl.

Teamspirit

Ook Team A en B waren weer van de partij en zij lieten allebei een sterke routine zien waarmee ze een tweede plaats behaalden.

11 juni twirlen in Waddinxveen

Alle meiden gaan nu aan de slag met nieuwe tips om zich klaar te stomen voor de wedstrijd op 11 juni in Waddinxveen. Deze wedstrijd wordt door onze  vereniging georganiseerd. Daar zullen dan alle solisten en teams aanwezig zijn. Ook het jongste team zal voor het eerst zijn kunsten gaan vertonen. Reserveer deze datum in je agenda en kom kijken: een uitgelezen kans om onze twirlers te zien schitteren!

Meer foto’s op Instagram.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl