Na een jaar hard trainen was het voor de leden van Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, afgelopen zaterdag tijd voor de laatste reguliere wedstrijd van het jaar. Ditmaal waren de sporters, docenten en ouders in Lelystad te vinden voor wederom een spannende wedstrijddag waarbij de twirlers 8 gouden, 4 zilveren en 5 bronzen medailles binnen wisten te halen.

Lindsay Sip wist deze wedstrijd zelfs voldoende punten te behalen voor een definitieve plaatsing op het onderdeel 2-baton voor de selectiewedstrijd van het NK in november.

In het weekend van 24 en 25 november zullen deze selectiewedstrijden plaatsvinden gevolgd door de Nederlandse Kampioenschappen in december.
De volgende twirlers van Illusion zullen aan de selectiewedstrijden deelnemen: Isabel Floor, Tara Slaman, Dione van der Greft, Djarah Kleiweg, Irine Kleiweg, Lindsay Sip, Madelon van Harten, Anne-Fleur Fioole, Maaike Luijendijk, Petra van Harten, Hanneke Heemskerk en Vivien Paulus. Daarnaast zal ook het B-team (Junioren) van Illusion deelnemen aan de Kampioenschappen. Het is de eerste keer dat dit team zich heeft geplaatst.

Wij wensen alle deelnemers veel succes met de voorbereidingen. Voor de andere leden van Illusion komt er een weer een nieuw twirljaar aan vol nieuwe routines en leuke trainingen.

Kom jij ook een keer meedoen? Dat kan! Volg twee gratis proeflessen op de vrijdagmiddag. Ga naar www.twirlafdelingillusion.nl voor meer informatie.