Ben je nog op zoek naar een leuke sport en kun je maar niet kiezen? Altijd al eens nieuwsgierig geweest, hoe het is om deel te nemen aan een les Twirlen of Dansen bij TOOS Waddinxveen? Wil je nu wel eens weten, hoe mooi je kunt dansen, of hoe het is om een baton (stok) te laten draaien in je handen. Dan is nu je kans!

Kennismakingscursus voor jongens en meisje van 5 tot en met 9 jaar

TOOS biedt een gecombineerde kennismakingscursus Dansen en Twirlen aan voor meiden en jongens van 5 tot en met 9 jaar, die graag eens willen zien en meemaken wat deze twee sportstromingen inhouden. Gezellige lessen met veel muziek, dans, spel, lenigheid, prachtige kunsten met de baton en uiteraard veel plezier. Kom je ook mee doen? Alleen of met meerdere vriendjes en vriendinnetjes?

De cursus duurt 6 lessen en vindt plaats op 17, 24 en 31 januari en 7, 14 en 21 februari van 16.30 tot 17.30 uur in TOOS Plaza aan de Staringlaan 18 in Waddinxveen. De cursus wordt zelfs feestelijk afgesloten met een korte demonstratie voor familie en vrienden. De kosten voor de gehele cursus bedragen € 20,- -.

Meld je aan!

Graag van te voren aanmelden via info@twirlafdelingillusion.nl. De cursus gaat door bij minstens 6 aanmeldingen. Dus geef je gauw op en wacht niet langer om te komen te weten hoe leuk deze sporten zijn en hoe gezellig het bij TOOS is! En wie weet vindt je wel een fanatische sport in 2018!