Afgelopen weekend, 16 en 17 december, vond in Almere het Nederlands Kampioenschap Twirlen Runner Up plaats. Hier deden  meerdere deelnemers van Illusion aan mee.

Op zaterdag de 16 december was het de beurt aan Team A. Na vele trainingsuren en hard werken, deden zij met hun show op het thema “The Lion King” mee in de categorie Senior Beginner Large Team. Dit was tevens de laatste keer, dat ze deze routine opvoerden. Ze verrasten iedereen met hun inlevingsvermogen en fantastische optreden en behaalden een 7e plaats. Een mooie en zeer verdiende plaats voor hen en hun coaches Renske Langendam en Jorien Hofman.

Op zondag 17 december was het de beurt aan Irine Kleiweg. Zij mocht deze dag uitkomen op twee onderdelen:  op het onderdeel Super-X-Strutting Junior Beginner en Dance Twirl Junior Beginner. Met haar Super-X-Strutting zette zij een mooie routine neer en wist hiermee een 3e plaats te behalen, een mooie bronzen medaille. Ook op het onderdeel Dance Twirl wist ze een spetterend optreden neer te zetten met sprankelende uitstraling. Ondanks de sterke concurrentie en het meetellen van de 14e plaats op de voorrondes van het NK, behaalde ze toch een 15e plaats. Irine en haar coach Renske Langendam-Luijendijk zijn zeer tevreden met de behaalden resultaten.

Het was voor Illusion een zeer geslaagd weekend, waarbij iedereen boven verwachting heeft gepresenteerd. De leden, coaches en families zijn uiteraard zeer trots en blij.  De blik wordt nu gericht op het aankomende twirljaar.

Ben je ook geïnteresseerd in onze sprankelende sport en wil je een keer komen kijken of mee doen. Op vrijdag 12 januari organiseert Illusion een kijkavond voor iedereen die geïnteresseerd is. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of op deze site