Illusion heeft afgelopen zondag, 22 oktober, successen behaald op een extra wedstrijd in Pijnacker. Een aantal solisten en het twirlteam van Illusion deden mee aan deze wedstrijd, naast de reguliere wedstrijden. Zij sleepten meerdere podiumplaatsen in de wacht, evenals plaatsingspunten voor de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap op 25 en 26 november a.s.

Deze dag deden Sanne Zeeman en Lindsay Sip mee met het onderdeel 1 Baton. Lindsay deed tevens mee op het onderdeel 2 Baton. In de categorie Super-X-Strutting deden Irine Kleiweg, Djarah Kleiweg en Maaike Luijendijk mee. Om vervolgens opgevolgd te worden door het Twirlteam van Illusion. In de middag was het de beurt aan Vivien Paulus en Irine Kleiweg met het Duo Dance Twirl. Zij en ook Maaike Luijendijk, Robine Neijssel en Djarah Kleiweg deden mee aan het onderdeel Solo Dance Twirl.

Prijzen waren er voor Sanne Zeeman met een 3e plaats bij de Senior Beginners, Lindsay een 2e plek met 2 Baton bij de Junior Beginners, een 2e plek voor Irine Kleiweg met Super-X-Strutting Junior Beginner, een 3e plaats voor Maaike Luijendijk met Super-X-Strutting in de Senior Intermediate, een 1e plaats voor het Duo Dance Twirl Irine en Vivien en een 1e plaats voor het Twirlteam Illusion bij de Senior Beginners. Tevens behaalde Sanne Zeeman en Lindsay Sip met 1 baton en Irine Kleiweg met Super-X-Strutting genoeg punten om deel te mogen nemen aan de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen.

Zelf een keer mee doen? Kom kijken in TOOS Plaza op vrijdag!

Altijd al eens willen weten wat Twirlen nu precies is en wil je graag een keer mee doen? Dat kan! Iedere vrijdag zijn er lessen in verschillende leeftijdscategorieën.  Klik hier voor het lesrooster. De eerste 2 lessen zijn daarvan geheel gratis. A.s. donderdag 26 oktober zal Illusion met de jongste groepen tevens aanwezig zijn bij de Lampionnenoptocht in het centrum van Waddinxveen. Ook leuk om een keer te zien!

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of op deze site.