Afgelopen zaterdag 19 en zondag 20 november namen meerdere solisten van onze Twirlafdeling Illusion deel aan de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Twirlen 2022. Bij het behalen van een top 15 classificering mogen onze Illusion solisten door naar het NK Twirlen.

Plaatsingen voor NK

De solisten van Illusion lieten deze dagen allemaal sterke routines zien. Aan het einde van de dag werden de performances beloond met meerdere top 15 plaatsingen.

  • Op het onderdeel 1 Baton werd Sophie Vermeulen in de klasse Jeugd Beginner 10e.
  • In de klasse 1 Baton Junior Beginner werd Julia de Jong 15e.
  • Madelon van Harten werd in de klasse Adult Beginner 2e, Tara Slaman werd 14e en Irine Kleiweg eindigde op een 15e plek.
  • Op het onderdeel Dance Twirl wist Irine Kleiweg in de beginners klasse ook een 15e plaats behalen. Een dag later werd zij tevens op het onderdeel Super-X-Strut Adult Intermediate 6e.
  • Ook Jet Russcher deed zondag mee op het onderdeel Dance Twirl Jeugd Beginner en behaalde een 11e plek.

Al deze solisten mogen meedoen aan de Nederlandse Kampioenschappen Twirlen op 11 december in Almere! Van harte gefeliciteerd!
Helaas vielen Ester van Harten, Daphne Timmermans, Yeliz Aday, Jet Russcher (1 baton) en Madelon van Harten (dance) buiten de top 15.

NK Twirlen op 10 en 11 december

Op het aankomende NK op 10 en 11 december nemen ook alle teams van Illusion deel. Madelon van Harten doet dan mee met 2 baton en Dione van de Greft is ook van de partij. Zij moet enkel nog voorrondes doen met 1 Baton en Dance in de Intermediate klasse.
Wil je onze twirlers aanmoedigen? Download hier de routebeschrijving naar het Topsportcentrum in Almere.

Zelf een keer twirlen?

Ben je ook geïnteresseerd in Twirlen? Kijk dan eens voor meer informatie op onze website www.twirlafdelingillusion.nl. Of wil je misschien een keer langskomen? Kom gerust eens kijken of meedoen tijdens één van de trainingen op de vrijdagavond. Check de exacte tijden van de trainingen in ons lesrooster.
Neem voor vragen contact op met Renske Luijendijk via: