Afgelopen zondag 17 september stonden meerdere solisten van Illusion op de eerste wedstrijd van het naseizoen in Alphen aan den Rijn. Van tevoren was er weer hard getraind en dat kwam ook zeker tot zijn recht in de resultaten met zelfs promoties voor onze Illusion twirlers.

Op het podium

Er waren podiumplekken voor Junior beginner klasse 1 baton met op de 3e plaats Sophie de Jong en bij de Senior beginner een 1e plaats voor Tara Slaman met plaatsingspunten voor het NK. Op het onderdeel 2 baton behaalde Jet Russcher een 1e plaats met promotie naar de Intermediate categorie. Ook was er een gouden medaille voor het duo Daphne Timmermans en Sophie de Jong. En Sophie de Jong behaalde nog een gouden plak op het onderdeel Super-X-Strut Junior Beginner.

De dag bracht nóg een promotie en een 1e plaats. Ditmaal voor Zoe Stuivenberg op het onderdeel Dance Twirl in de categorie Preteen beginner. Zij mag nu ook uitkomen in de categorie Intermediate. Ook Yeliz Aday kwam in deze categorie uit en behaalde een 3e plaats. Op hetzelfde onderdeel, maar dan in de categorie Junior beginners, behaalde Gizem Aday een 3e plaats en Jet Russcher een 2e plaats. Alle vier de dames met genoeg punten voor plaatsing van de voorrondes van het NK. Als laatste hadden we nog de categorie Duo Dance Twirl en daarbij behaalden Djarah en Irine Kleiweg een mooie tweede plaats.

Wedstrijdprogramma

Uiteraard was iedereen aan het einde van de dag zeer enthousiast over deze prachtige resultaten. Aankomend weekend neemt op 23 september weer een aantal solisten deel aan de twirlwedstrijd in Noordwijk. Op 30 september staan alle leden en twirlteams op de vloer tijdens de twirlwedstrijd in Spijkenisse. Reserveer alvast deze wedstrijddagen in je agenda en kom onze twirlers aanmoedigen. Meer wedstrijden vind je in de kalender 2023-2024.