Wil je kind kennismaken met een leuke sport, zonder gelijk vast te zitten aan een lidmaatschap, dan is de introductiecursus Twirlen wat voor jou! De introductiecursus Twirlen start 8 september.

Twirlen is een moderne sport waarbij dans en souplesse gecombineerd worden met het technisch draaien, rollen, gooien en zwaaien van de baton (stok). Tijdens de les besteden we aandacht aan de vele facetten die hierbij komen kijken. We warmen op, doen rek- en strekoefeningen, dans/ballet, leren nieuwe twirltechnieken en we gaan uiteraard aan de slag met sprankelende routines op verschillende thema’s en muziek.

Ben je op zoek naar deze veelzijdige, creatieve en uitdagende sport en wil je eerst even proeven? Twijfel dan niet langer en schrijf je in voor de introductiecursus Twirlen! De organisatie is in handen van Illusion, de twirlafdeling van TOOS Waddinxveen. De introductiecursus Twirlen start 8 september. Zowel meiden als jongens vanaf 6 jaar kunnen meedoen aan de cursus. De cursus sluiten we af met een klein optreden voor alle familie en vrienden op vrijdag 13 oktober.

Doe mee met de introductiecursus!

  • Locatie: TOOS Plaza, Staringlaan 18 Waddinxveen
  • Start: 8 september
  • Data: 8, 15, 22 en 29 september en 6 en 13 oktober.
  • Lesdag: vrijdag
  • Lestijd: van 16:00 uur tot 17:00 uur
  • Kosten: €30,- voor de gehele cursus

Kom jij ook meedoen?
Aanmelden kan via info@twirlafdelingillusion.nl, of www.twirlafdelingillusion.nl/aanmelden.
De cursus start bij minimaal 5 aanmeldingen.