De vakantie voor de leden van Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, is weer voorbij en om goed te beginnen gingen de twirlers afgelopen zaterdag direct op wedstrijd. Dit keer vertrok de afdeling naar Maarssen, waar na een drukke twirldag mooie resultaten werden behaald.

Er werden door Illusion in totaal 4 gouden, 10 zilveren en 11 bronzen medailles behaald.  Dione van der Greft behaalde een promotie op het onderdeel Solo Dancetwirl in de klasse Senior Beginner. Zij zal op de volgende wedstrijd uitkomen in de klasse Senior Intermediate. Ook werden er door meerdere solisten voldoende punten behaald voor een plaatsing voor de  selectiewedstrijden van Nederlandse Kampioenschappen die in november plaatsvinden.  Voor een definitieve plaatsing dienen tweemaal voldoende punten te worden behaald. Anne-Fleur Fioole, Irine Kleiweg, Maaike Luijendijk, Dione van der Greft, Isabel Floor, Djarah Kleiweg, Tara Slaman, Madelon van Harten, Hanneke Heemskerk en Petra van Harten hebben reeds voldoende punten gescoord voor deze plaatsing.

Naast de solisten waren ook Team A en Team C van Illusion aanwezig. Aan het einde van de dag mochten zij hun routines aan de jury en het publiek laten zien. Team C (het jongste wedstrijdteam van Illusion) straalde met hun routine op muziek van Rio. Team A liet een spetterende show zien op het thema “Showgirls”. Beide teams behaalden een tweede plaats.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl