Op 12 en 13 januari vond in Almere het laatste weekend van het Nederlands Kampioenschap Twirlen plaats. Ditmaal met de niveaus Intermediate en Advance.

Maaike Luijendijk mocht, na het behalen van een plek tijdens de voorrondes, deel nemen aan dit NK op het onderdeel Super-X-Strutting Senior Intermediate.

Op zaterdag 12 januari mocht ze na hard trainen haar routine laten zien aan jury en publiek. Een bijzonder moment, aangezien Maaike hierna haar Baton aan de kant legt en stopt met haar Twirlcarrière. De druk was daarom nog extra aanwezig, maar zeker niet merkbaar op de vloer. Maaike liet een sterke routine zien en zij en haar coaches waren achteraf zeer tevreden. Dit resulteerden dan ook in een mooie en welverdiende 15e plek. Een plek waar Maaike trots op mag zijn.

Het waren voor Illusion twee zeer geslaagde NK weekenden, waarbij iedereen boven verwachting heeft gepresenteerd. Nu is de blik op de toekomst gericht en een nieuw jaar/sportseizoen met verschillende wedstrijden, evenementen en optredens, onder andere in de schouwburg.

Ben je ook geïnteresseerd in deze sprankelende sport en wil je een keer komen kijken of mee doen. Je bent altijd van harte welkom op één van onze trainingen op de vrijdag.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl