InBloom is de nieuwe sponsor voor Illusion, de Twirlafdeling van Dans- en Turnvereniging TOOS. We zijn heel blij met InBloom Business Support. We weten zeker dat het motto van dit nieuwe bedrijf “Live life in full bloom”, ook een positief effect heeft op onze twirlers.

Even voorstellen……

“Hey, mijn naam is Renske, ook wel bekend als de docent van Twirlen. Naast het les geven, run ik mijn eigen bedrijf InBLoom Business Support. Met mijn diensten Office Support, Event Support of Sport Support help ik mede ondernemers, bedrijven en verenigingen. Door met volle bak enthousiasme wil ik voor hen meer tijd creëren door zaken uit handen te nemen, problemen op te lossen en een overzichtelijk en gestructureerde omgeving te creëren.  Als Business Supporter met een achtergrond in Facilitair Management, Sport Management en van nature hulpvaardig, help ik ondernemingen (verder) te laten bloeien. Zo blijft er meer tijd over voor andere belangrijke zaken.”

Neem ook eens een kijkje op mijn website www.inbloombs.nl

Renske van InBloom Business Support

Ook sponsoren?

Neem contact op met Auke Siersema voor de sponsormogelijkheden en zet de stap om één of meerdere sportafdeling te ondersteunen net als onze andere sponsoren.