Op zaterdag 11 februari kwamen alle (niet grieperige) dansers en twirlers naar de TOOS Plaza om – ondanks de gevallen sneeuw – hun nieuwe dansen te laten zien aan een enthousiast publiek. Respect voor het publiek dat in deze winterse omstandigheden kwam kijken!

Spetterende shows!

De leiding had hun best gedaan om binnen het thema Musical mooie dansen te maken en dat was goed gelukt. Voorbij kwamen dansers met bezems. Zij beeldden het harde bestaan van ‘Annie’ uit,, de paraplu’s kwamen tevoorschijn bij de twirlact van Singing in The Rain, de Wickedheksen van de KidzMove hadden zowaar echt groene gezichten!

Ook leuk was de groep 3+4 die hun kleedkamer veranderde in de meest slordige zooi ooit! Wat vonden ze het leuk dat ze er deze keer een rommeltje van mochten maken! De kleuters waren als dwergen van Sneeuwwitje en als Jungle Book meiden heel erg schattig. Ook verdronken de meiden in de Titanic, werden er weer paraplu’s tevoorschijn gehaald voor Mary Poppins en deden de basketballen goede bounces op de maat bij de High School Musical.

Ook Peter Pan kwam voorbij en de Lion King. Er waren heel bange meiskes bij Dolfje Weerwolfje en super sexy FAME meiden.

De damesgroepen namen de Wizzard of Ozz en Grease voor hun rekening (met een schitterende auto erbij) en bij Step Up meets Billy Elliot was zelfs een swingende knul tussen de meiden. De jongensgroep moest helaas, tot onze grote teleurstelling, wegens griep afhaken

Achter de schermen was het een lekkere drukte: snel omkleden, schminken of opmaken, nog 1 keer die laatste pasjes oefenen, staat ons decor wel klaar? Waar is mijn paraplu nou? Nog even naar het toilet en dan toch nog wat drinken … nu mogen we op. Stilte …. gaan!

Al met al waren het weer 3 mooie voorstellingen met heel enthousiaste deelnemers.

Dank voor alle hulp!

Speciale dank aan de heren van het licht en geluid die ons weer het gevoel gaven in een theater te staan, de hulp van ouders bij kaartverkoop, catering, schminken en natuurlijk de sterke dames en heren die op vrijdag (recreanten vrijdagavond extra dank!!) en zaterdag hielpen bij de opbouw en de opruiming. Zonder jullie….. nou, je begrijpt het wel!!

Onze spetterende voorstelling bleef ook door de pers niet onopgemerkt. Gympower publiceerde een heel leuk verslag met foto’s op hun site!

Nieuwe evenementen:

Wie deze voorstellingen gemist heeft, hoeft gelukkig niet lang te wachten op het volgende evenement: op 25 maart nemen de TOOS-dansers vanaf 11 jaar deel aan de Dance2Demo in Zoetermeer. Op zaterdag 24 juni zijn alle dans- en twirlgroepen weer present in de tweejaarlijkse show in de Goudse Schouwburg.

Tot dans!