Afgelopen zaterdag 5 oktober jl. waren de leden van onze twirlafdeling Illusion aanwezig in Zwijndrecht voor wederom een spannende wedstrijddag. Er werden door Illusion 10 gouden medailles, 7 zilveren medailles en 1 bronzen medaille behaald. Ook werden er solistisch meerdere plaatsingspunten behaald voor de selectiewedstrijden van de Nederlandse Kampioenschappen in november. Sophie Vermeulen behaalde zelfs een promotie op het onderdeel 1-baton in de klasse Juvenile Novice.

Teamresultaten
Ook de teams van Illusion waren weer van de partij. Team C behaalde een 2e plaats in de klasse Pre-teen Beginner met het onderdeel Large team en Team B behaalde een 3e plaats in de klasse Junior Beginner met het onderdeel Small team dance twirl.
Team D (zie foto) behaalde op hetzelfde onderdeel een 1e plaats in de Juvenile klasse . Dit was slechts de tweede keer dat het jongste team van Illusion deelnam aan een wedstrijd, maar zij wisten desondanks voldoende punten te halen om zich te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen in december. Ook Team A behaalde voldoende punten met hun Showgirl-routine voor een NK-plaatsing met het onderdeel Large Team twirling.

Over drie weken hebben de leden van Illusion hun laatste wedstrijd van het jaar. Een aantal leden heeft hier nog de mogelijkheid om plaatsingspunten voor het NK te behalen. Zij stromen dan door naar de selectiewedstrijden in november. De twirlers die daar in de top 15 terechtkomen, plaatsen zich voor de Nederlandse Kampioenschappen in december.