Docenten

Docenten

Voorop bij de docenten van Illusion staat vooral gezelligheid en het aanbieden van leuke en uitdagende lessen. Ze doen er alles aan om iedereen het naar zijn zin te laten hebben en het beste uit elke individuele leerling te halen. Daarnaast zien zij het creëren van een goed teamverband als een belangrijk doel. 

Renske Langendam

 

De teams, solisten en duo’s staan onder leiding van gediplomeerd trainster Renske Langendam. Zij heeft inmiddels 12 jaar leservaring op het gebied van teams en solisten/ duo’s. In haar twirlcarrière heeft ze de nodige resultaten behaald (waaronder meerdere Europese & Wereldkampioenschappen). Bij llusion geeft zij les aan Team A ,B, C en D, de solisten en duo’s en draagt de eindverantwoordelijkheid voor de gehele afdeling.

Jorien Hofman

Jorien geeft les aan meerdere solisten binnen de afdeling. Jorien heeft zelf 17 jaar getwirld en geeft al een aantal jaren les aan solisten van verschillende leeftijden en niveaus. Bij illusion geeft ze les aan meerdere 1-batonners, 2-batonners, duo’s en dancetwirls.

Maaike Luijendijk

Sinds kort is Maaike gestopt met zelf deelnemen aan wedstrijden en heeft ze zich volledig gestort op het lesgeven. Zij geef binnen de afdeling les aan verschillende solisten en traint samen met Renske Team D, Team C en Team B.